ארועי vt.

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

17/03/2019 | 11:06 | מאת: אור

שלום 1.האם אירועי VT קצרים שמתרחשים אחת לכמה חודשים עם תסמינים של סחרחורת ודפיקות לב במנוחה מסוכנים? 2.האם זה מצריך טיפול כלשהו? 3.האם מסוכן לעשות פעילות גופנית מאומצת שגורמת לפעימות מוקדמות במאמץ שברקע חשד לVT?

במצב כזה דרוש בירור כולל מספר בדיקות ואז החלטות לגבי מאמץ, צורך (או לא) לטיפול כו'

17/03/2019 | 14:09 | מאת: אור

ואם יש רק חשד בינתים עד שאעשה את הבדיקות עדיף שלא לעשות מאמץ? זה מצב חירום?

17/03/2019 | 17:43 | מאת: אור

היה לי תושה שהלב מתהפך אחר כך סחרחורת ואחר כך דופק מהיר.. האם הסחרחורת לא אמורה להגיע כשהדופק מהיר? למה היא הגיעה לפני הדפיקות לב? יש לזה הסבר פיזיולוגי?

מצב חירום זה מצב מאובחן. ממש לא ברורות לי שאלות. מה זה "חשד ל-VT"? או שאובחן VT או שלא אובחן אין משהוא באמצע. אם לא מאובחן - למה עלתה השאלה בכלל. אם כן מאובחן- ראה תשובתי הראשונה

מנהל פורום הפרעות קצב לב