צילום חזה טרופונין אקג

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/02/2019 | 13:48 | מאת: אור

דוקטור שלום בן אדם שחש תעוקה בחזה, כאב בחזה ודברים בסגנון הזה הדברים הראשונים שעושים במסגרת בדיקות כלליות שהוא פונה אליהם זה בדיקת טרופונין, צילום חזה אקג הבדיקות ההללו מספיקים לאבחן תעוקה כאב וכיוצא בזה ? או שדרוש עוד בדיקות ? אם אקג צילום חזה טרופונין תקינים זה יכול לשלול את תלונתיו של הבן אדם ? בן אדם שמתלונן על תעוקת חזה כאב בחזה אי נוחות מה הבדיקת שיכולה לתת תמונת מצב לתלונתיו בקשר ללב?

השאלה לא בפורום הנכון. זה פורום של הפרעות קצב. יש מספר רב של הבדיקות. כול מקרה לגופו. מתחילים לא מהבדיקות, אלה מתלונות, בדיקה גופניתץ מתקדמים לבדיקות לפי הממצאים.

מנהל פורום הפרעות קצב לב