אבלציה הפרעות קצב עיליות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

16/02/2019 | 17:39 | מאת: Yoram

אני לאחר היפוך שנעשה לפני 4 שנים מקבל טיפול תרופתי כגון פרדקסה קרדיולוקריטמונורום 125 טריטאס חצי כדור ביום מאז ההיפוך עברתי מידי שנה בדיקת מאמץ ואקו לב וכן לאחרונה עברתי האולטרה ובדיקת מאמץ והולטר לא נצפו כל הפרעות קצב אני שואל האם לדעתך לעשות צריבה מה אחוז ההצלחה לציין אני מבצע מידי יום פעילות של הילה וכן שחיה וקרוס בחדר כושר פעמים בשבוע אודה לתשובה

אבלציה למה? תיארת העדר הפרעות קצב. הצלחה של אבלציה תלויה בסוג הפרעות קצב ועוד מדדים אחרים. ממליץ להתיעץ עם מומחה להפרעות קצב באופן מסודר

מנהל פורום הפרעות קצב לב