תוצאות הולטר לב.זקוקה לעזרתך.

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/01/2019 | 14:07 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 56.עשיתי הולטר לב ובו: קצב סינוס המהירות המינימלית בדקה 46.המהירות המקסימלית 101.המהירות הממוצעת 65. הפרעות קצב חדריות APC'S 4 בודדים במשך דקה.נצפו APB'S TRIPLET במהירות עד 130 לדוגמה בשעה 2.02. בשעות הלילה והבוקר נצפו קטעי סינוס ברדיקרדיה במהירות מינימלית של 46 לדקה. הייתי רוצה לדעת,האם יש טיפול למצב כזה או אין כאן מה לעשות. חשוב לציין שאני כרגע סובלת מכאבים בחזה. כבר מספר שנים אני מתלוננת על הכאבים בחזה ועל הדופק לא סדיר.אך עשו ממני צחוק ונאמר לי שאני בריאה מבחינה הלבבית. באפריל עשו אקו לב במאמץ,בספטמבר מיפוי.לפני כשנה עשיתי הולטר של 48 שנה...הכל היה תקין... אודה לך מאוד על ההמלצות. בברכה, דינה

"האם יש טיפול במצב הזה". השאלה האם בכלל צריך טיפול? אני ממליץ להתיעץ עם הרופא שהפנה להולטר. בגדול אין בסיכום המצוטט ממצאים שמצביעים על הפרעות קצב או הולכה משמעותיים

מנהל פורום הפרעות קצב לב