הפרעה דיאסטולית קלה..........

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

08/10/2018 | 17:19 | מאת: ראמי

אני בן 43 היום עשיתי בדיקת אקו במנוחה , ודבר הדאיג אותי שרשם לי הפרעה דיאסטולית קלה דרגה 1 רצ"ב כל הבדיקה בקובץ ... נא חוות דעתך כמומחה ? האם אני יכול להמשיך באורח חיים רגיל כולל לעשות ספורט ?

1. זה פורום להפרעות קצב - מזכיר 2. אין קובץ 3. להסברים לגבי בדיקות שונות יש לפנות לרופא המפנה לבדיקה 4. הפרעה דיאסטולית קלה- ממצא לא נדיר.לגבי המשמעות שוב ממליץ לדון עם הרופא המטפל. 5. ברוב המקרים (שוב- זה לאו יעוץ, אלה דיון כלל) זה לא צריך להפביע להמשיך בחיים טובים ובריאים

מנהל פורום הפרעות קצב לב