קוצב לב ובדיקות EMG RNS

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

12/09/2018 | 08:46 | מאת: יעקב

ש לי מדצמבר 2013 קוצב לב מסוג SJM .VERITY SR XL .5156 לפי דרישת הנוירולוג אמור לעבור בדיקת EMG כמותי ובדיקת RNS האם אפשר לעשות את הבדיקות עם הקוצב תודה מראש

אפשר ברוב המקרים, אך דרושה בדיקת קוצב ומצבך (תלות בקיצוב)לפני הבדיקות הנוירולוגיות. חשוב שתפנה למרפאת קוצבים עם מכתב מסודר מנוירולוג.

12/09/2018 | 14:38 | מאת: יעקב

תודה על התשובה הקוצב נעשה בגלל פרפור פרוזדורים וצריבה לאחר שנה פרפור הפרוזדורים התחדש

שוב. דרושה בדיקה של קוצב. יש לגשת למרפאת קוצבים בה אתה במעקב

מנהל פורום הפרעות קצב לב