בקשר להפרעות קצב אצל בעלי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

27/08/2018 | 22:25 | מאת: שרית

לכבוד ד"ר גולובצ'ינר שלום רב. אני ובעלי היינו היום במיון. בעלי בן 58 הרגיש דופק מהיר, כאשר עלה מדרגות בימים האחרונים. (הוא עבר נתוח שלושה מעקפים לפני כחמש עשרה שנה. הוא ב"ה בסדר. ) בכל אופן שחררו אותו עם עם תרופת מטופרולול ואליקויז (אפיקסבן). התרופות הללו חדשות לנו, בעבר הוא לקח נורמיטן ואספירין וויטמנים וכו'. השאלה שלי היא, האם התרופות הללו טובות לפי דעתך? גם ראיתי מלא אזהרות , שלא להפסיק את האלקויז , ואם מפסיקים אפילו מנה אחת ישנם סיכונים רבים. האם לפי דעתך ניתן יהיה לעשות העמסת פרוקור ואז זה יסתדר?

תרופות האלו נותנים במצבים שונים. אני מניח שהיתה סיבה מוצדקת לתת תרופות חדשות. בלי במידע מלא לא אוכל לענות יותר מדויק

מנהל פורום הפרעות קצב לב