אקג לא תקין לפי רופא מרדים לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

31/10/2017 | 20:30 | מאת: יאלי

שלום רב לפני כחודש וחצי הייתי מועמדת לניתוח השלמה של בלוטת התריס עקב גידול בבדיקת רופא מרדים טען שהאק״ג לא תקין ומצויין גל T שלילי v1-v6 ברקע vt יציב מטופלת תרופתית טמבוקור דרלין ללא תלונות קרדיאליות כרגע הניתוח בוטל עד לבירור קרדיאלי כולל הולטר ואקו דובטמין הענין שאין לי תלונות והשאלה מה יכול להיות הסיבה לשינוי כזה כמו כן הקרדיולוג כתב אבחנה של קרדיומיופתיה משנית מה זה אומר ?? יש טיפול

לא ניתן על בסיס נתונים דלים לתת תשובה ברורה. אם קרדיולוג איבחן קרדיומיופטיה- כדי לדבר אתו ולבקש הסבר.

אחד הסיבות לקרדיומיופטיה "משנית" זאת הפרעת קצב עליה לא כתבת בבירור

מנהל פורום הפרעות קצב לב