קשר בין פסוריאטיק ארטריטיס לבעיות לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

23/10/2017 | 17:07 | מאת: ארייק

שלום לאחרונה היתה לי בעיית הפרעת קצב. (140 פולסים בדקה למשלך כשבועיים) לפני שלש שנים החליפו לי מסתם אורטלי. אני סובל מפסוריאטיק ארטריטיס/פסוריאזיס מפושטים בכל הגוף כבר 35 שנים. האם יכול להיות קשר של גורם בין פסוריאטיק ארטיריטיס ו/או פסוריאזיס לבין בעיות הקרדיאליות שיש לי. תודה, ארייק

לא נמצא קשר ברור בין psoriatic arhtritis לבין הפרעות קצב

29/10/2017 | 18:34 | מאת: קשר בין פסוריאטיק ארטריטיס לבעיות לב

דר גולובצ׳ינר, תודה על תגובתך. פניתי כי ראיתי כתבה על מחקר שעשתה דר׳ ליהי אדר: Psoriatic Arthritis May Raise Cardiovascular Disease Risk People with psoriatic arthritis (PsA) are at increased risk of cardiovascular disease (CVD) compared with people who don’t have PsA, according to a meta-analysis published in the April issue of Arthritis Care and Research. Lead investigator Lihi Eder, MD, PhD, says the study is among the first to quantify the relationship between heart disease and psoriatic arthritis – a form of inflammatory arthritis that usually develops in people who have the skin disease psoriasis. בברכה, אריה קראוס

שאלת ספציפיתעל הפרעות קצב.

מנהל פורום הפרעות קצב לב