כאבים שורפים בחזה ובגב

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

23/11/2020 | 22:54 | מאת: מנשה

שלום רב בן 55 בימים האחרונים כאבים בחזה- שריפה בחזה עם הקרנות לגב מוחמר בתנועה ולפעמים צרבת (אק״ג ובדיקת דם תקינים) רציתי לשאול לגבי בעיה גסטרונולוגית- ראשית אציין כי עברתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה לפני שנה ושלושה חודשים (שתיהן היו תקינות.) האם יכול היות שמדובר פה במצב כלשהו של הקיבה/המעי/הושט שגורם לתסמינים? האם יכל להיות שהתפתח סרטן קיבה או סרטן ושט מאז הבדיקה (שנה ושלושה חודשים) ? סרטנים כאלה יכולים להתפתח בפרק זמן שכזה לאחר בדיקה? האם מומלץ לעשות בדיקות נוספות? תודה מראש

שלום רב, בגיל55 כאבים בחזה/צריבה או שריפה בבית החזה זאת תלונה רצינית מאוד שחייבת בדיקת רופא אנא לך בהקדם להיבדק!

מנהל פורום רפואה פנימית