גמא גלובולין גבוה וחום שלא יורד

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

30/07/2020 | 12:23 | מאת: תמרה

היי, אני בת 18, חיילת. בחודש האחרון התחלתי להרגיש לא טוב, עם חום תת פיברלי של בערך 37.5 שאינו עובר, חולשה ועייפןת, טכיקרדיה, שלשולים, גירודים, בלוטת לימפה נפוחה וירידה במשקל. בוצעו מספר בדיקות וכולן יצאו תקינות מלבד אלקטרופורוזה של חלבונים בסרום, שבה יצא לי גמא גלובולין גבוה ואלבומין נמוך. נשללו מחלות אוטואימוניות (אין נוגדנים לדנא) ולא נמצאו זיהומים בבדיקות סרולוגיות. תפקודי כבד וכליות תקינים וגם ספירת דם תקינה. לאן מתקדמים עכשיו? לאיזה רופא אני צריכה לבקש הפניה? האם התוצאות הללו מעידות על משהו? תודה מראש.

31/07/2020 | 10:04 | מאת: תמרה

בנוסף יש לי גם alpha 1 גבוה ושקיעת דם ו crp תקינים ואפילו נמוכים.

שלום רב, זה משהו שרופא משפחה או רופא יחידה צריך לנהל...יש הרבה מאוד כיוונים קשה לענות על זה כאן באינטרנט בלי לבדוק אותך בהצלחה

01/08/2020 | 20:51 | מאת: תמרה

תודה רבה על התשובה. אפשר אולי כיוון על איזה דברים ערכי הבדיקה הזאת יכולים לרמוז והאם יש להם בכלל משמעות? בגלל שאני ברפואה צבאית אני קצת נופלת בין הכיסאות ואף אחד לא ממש לוקח את התלונות שלי ברצינות...

מנהל פורום רפואה פנימית