בירור לגבי תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  יותרת המוח ויותרת הכליה

09/11/2019 | 16:28 | מאת: מחלת קושינג

אובחנתי עם מחלת קושינג . רמת קורטיזול בשתן פי 2 מהנורמה, ברוק פי 4 מהנורמה תבחין דקסמתזון שאינו מדכא רמת קורטיזול = 14 מק"ג . בבדיקת M.R.I "לאחר הזרקה הודגם ממצא היפואינטנסי באספקט ימני של בלוטת ההיפופיזה בקוטר כ 4 מ"מ חשוד כמיקרו אדנומה. גבעול הבלוטה סוטה מעט לשמאל " הרופא המליץ על ניתוח. אשמח לחוות דעת ומעט פרטים על הניתוח.

הימצאות ממצא בהיפופיזה לא מחייב שהמחלה נובעת ממצא זה. תלוי איזה עוד מבחנים אנדוקריניים נעשו.. לקבלת הסבר מפורט אשמח לראות אותך במרפאה באחד מימי שני. לתיאום טלפון 048359931

מנהל פורום יותרת המוח ויותרת הכליה