בדיקת מטרניטי הריון תאומים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

23/06/2019 | 12:42 | מאת: רקפת

אני בהריון תאומים. בע"ה בנתיים הכל בסדר מבחינת הבדיקות, אבל שמעתי על בדיקת nipt והתחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לעשות ולכן אני מתלבטת. אשמח לדעת מה בודקים בבדיקה, האם היא מומלצת באמת? ואם כן אז כמה אמינה היא או כמה מדויקת. כלומר בהנחה ויש ממצא האם כדאי להתייחס לתוצאות של הבדיקה..?

בדיקת ה- NIPT בודקת את ה- DNA העוברי בדם האם ומהווה את בדיקת הסקר הטובה ביותר מלבד הבדיקות הפולשניות בתאומים היא טובה אבל עם מגבלות. עלייך להוועץ בגנטיקאי לפני שאת בוחרת אם לעשותה ובאיזו חברה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר