שיליה נמוכה שבוע 32 דחוף

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

05/05/2019 | 18:25 | מאת: ליאת

הערכת משקל שבוע 32 הוצגה שילייה קדמית נמוכה 4 וחצי מילימטר מהפתח. הבנתי שצריך מרחק של 1-2 סנטימטר כדי לא ללדת בקיסרי. האם עוד יכולה לעלות ולהתרחק מהפתח בשבוע כזה מתקדם? ואם כן האם תעלה מספיק כדי ללדת לידה רגילה? חשוב לציין שחא היו לי דימומים ימהסקירה הראשונה נצפתה כנמוכה ולא פתח. והאם יש מה לעשות כדי לעזור לשיליה להתרחק מהפתח? תודה רבה מראש

אכן שלייה נמוכה ואם ישאר כך זה יהיה נתוח קיסרי. אין לך כמובן מה לעשות בנידון. בצעי אס חוזר עוד 2-3 שבועות ותקווה לטוב

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר