בדיקת סקר טרימסטר ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

13/01/2018 | 19:32 | מאת: שבוע 14

שלום רב אני בת 30, בהריון ראשון אחרי pgd ו ivf בגלל מחלה תורשתית .. השקיפות עורפית יצאה תקינה 1.3 ולמחרת עשיתי את הבדיקת דם ויצא לי b hcg גבוה- 5.7.. יש לי תור רק שבוע הבא לרופא והמליצו לי על יעוץ גנטי. רציתי לדעת מה המדד הזה עלול להגיד? סיכויים לתסמונת דאון יצא לי 1- 850.. האם יש קשר בין כך שעד לפני כחודש נטלתי אנדומטרין? תודה מראש

Hcg הוא הורמון שמקורו שלייתי. עם שקיפות כזאת לא הייתי נלחץ ולפני ייעוץ גנטי כדאי לבצע סקירת מערכות טובה ורק אז להגיע לייעוץ. בהצלחה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר