שאלה חשובהההההה??????

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

25/09/2017 | 15:48 | מאת: לירון

היי בצעתי שקיפות עורפית שיצאה תקינה ואלה התשובות גיל האישה 29.7 גיל ההריון 12+6 מטרת הבדיקה שקיפות עורפית מס שקי הריון 1 מבנה השק שלם רקמה עוברית נצפתה תנועות כן BPD מ"מ מתאים לשבוע NA CRL מ"מ מתאים לשבוע 13 שקיפות עורפית 2.5 כמות מי שפיר תקינה הנתונים סינון לפי גיל האם 1:900 סינון משוקלל 1:1000 נראתה עצם אף עכשיו נעבור לבדיקת דם של השקיפות PAPP_A 040 mom טווח הנורמה מעל 0.15mom HCGb (1477.7 mu\l 1/36 טווח הנורמה עד 3mom שקיפות עורפית NT 50.1 NG/ML 2.3 MOM 2.5 טווח הנורמה עד 3 MM הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד 1:953 הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקה 1:25 טריזומיה 18 הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקה 1:2077 אלה תוצאות של השקיפות פלוס הסקר סקירת מערכות תקינה פרט לשתי מוקדים אקגונים בלב העובר בחדר שמאל השאלה שלי היא מה הסיכוי שלי לעובר בריא אני לחוצה ולא ישנה בלילות אשמח אם תוכל לעזור לי

אין לך מה לא לישון בלילות. אם הסקירה היתה תקינה יש הרבה סיכויים שהעובר יהיה תקין כרומוזומלית. עש צורך כמובן בדקור מי שפיר אבל להגיד שלעובר אין סיכוי זה מאד מוגזם. בהצלחה

26/09/2017 | 12:30 | מאת: אקו לב תקין

אקו לב יצא תקין

02/10/2017 | 13:54 | מאת: סקירה מאוחרת תקינה

סקירה מאוחרת תקינה בסקירה השניה ראו רק מוקד אקוגוני אחד בחדר שמאל בסקירה הראשונה ראו 2 אקו לב יצא תקין אשמח לדעת מה הסיכוים שלי שהעובר תקין וללא תסמונת דאון מה הסיכוים אשמח לקבל את זה באחוזים

אני לא יכול לתת לך אחוזים. אנא פני ליועץ גנטי כדי להתייעץ לא דרך המייל

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר