גרד עיקש

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

28/11/2015 | 15:05 | מאת: ליאת

שלום רב, בת 36, בריאה בדרך כלל, ללא הסטוריה משפחתית של סרטן שד. מזה מספר חודשים יש לי גרד עיקש בפטמה ימנית. הגרד מגיע כל כמה דקות ואני צריכה לצבוט את הפטמה כדי שזה יעבור. אין שום סימן על העור לגירוי/קשקשת/שינוי צבע/שקיעה וכו'. פניתי לכירורג שד כחודש אחרי שזה הופיע ובבדיקה ידנית ובבדיקת אולטראסאונד לא נמצא כל ממצא. גם רופאת הנשים שבדקה לי את החזה לפני חודש וגם רופא עור שבדק לפני שבועיים, לא מצאו שום דבר...מציינת גם שלא התייבש לי החלב בשד כבר שנה ו-8 חודשים אחרי סיום הנקה ובדיקות פרולקטין והורמונים יצאו תקינות ממש לאחרונה. בשבוע הבא הולכת לכירורג שד בכיר. מאוד מוטרדת...יש לך אולי איזה רעיון למשהו נוסף? זה ממש מציק. חווה הרבה מתח נפשי סביב זה וזה בטח לא מוסיף. תודה ליאת

שלום לך, נשמע שאת חווה תסכול רב. בהחלט ממליצה לחזור לבדיקת כירורג ולשקול ביופסיה מהפטמה באם אין הטבה בטיפול שניתן לך עי רופא העור. בריאות שלמה!

מנהל פורום כירורגיית שד