אחרי טיפולים של Ivf

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

27/03/2018 | 20:10 | מאת: רוני

שלום , אני אחרי טיפולי Ivf . יש לי מספר שאלות. 1.השאיבה מצאו לי רק ביצית אחת. למה זה? אני בת 26 , ההורמונים שנתנו לי לקחת הם גונל f 150 פעם ביום . ואחר כך מונופור במינון 187.5 גם פעם ביום. ויומיים לפני ההחזרה לקחתי אוביטרל מנה אחת מוכנה. חשוב לי לציין שאני בעודף משקל וגם יש לי מחלת ניוון שרירים. האם זו הסיבה שמצאו אצלי רק ביצית 1 ? או שזה בגלל שנתנו לח מעט מידי הורמונים או שזה מעיד על כך . שיש לי בעיות פוריות? שאלה 2- עשו לי את ההחזרה ואני מאז לוקחת אנדומטרין 100 פעמיים ביום, וכשאני קמה בבוקר יש לי הפרשות של מים , ממש מים. מה זה אומר? גם במהלך היום יש לי הפרשות של כאילו גיר מפורר לבן. 3- מחר אני אמורה לקבל מחזור ואני מרגישה שהוא עומד לבוא, לא כמו כל חודש אבל אני עדיין מרגישה שהוא בא. וכבר היום הין לי הפרשות קטנות ורודות- חומות. אני מפחדת. אשמח שתענה לי תודה !

27/03/2018 | 22:20 | מאת: שרונה צפריר

הי, 1. אני לא יודעת מדוע שאבו רק ביצית אחת. יכולות להיות לכך מס' סיבות. כדאי להפנות את השאלה לרופא הפריון שלך. 2. אנדומטרין יכול לגרום להפרשות מימיות, זה לא חריג. 3. אני ממש מבינה את הפחד שלך ממחזור שאולי יגיע (ואולי לא). זה מתסכל לעבור את הסיוט של הטיפולים, ואחרי כל המאמצים, הזריקות והכאבים עוד לקבל את המחזור. את בחורה צעירה, והגיל משחק לטובתך. אל תתייאשי!

27/03/2018 | 22:21 | מאת: רוני

תודה אבל בכל זאת ככל שעוברות השעות יש לי יותר הפרשות ויותר כאבים כמו במחזור. זה לא סימן טוב?

28/03/2018 | 21:19 | מאת: שרונה צפריר

קשה לדעת מה זה אומר. אני משערת שממש בקרוב תדעי

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה