תינוקת בת 4 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

04/11/2015 | 00:21 | מאת: לימור

שלום, יש לי תינוקת בת 4 וחצי חודשים שכל היו ם מוציאה גזים ומתאמצת להוציא עושה קולות מרימה רגליים ומה לא..זה רק הלך והחמיר בחודש האחרון כי לפני זה היה הרבה יותר טוב הייתה ישנה בלילה והיום היא כל הלילה מתאמצת ומתהפכת ומרימה רגליים בשביל להוציא גזים..היא על הנקה מלאה שום דבר לא השתנה באוכל שלה יציאות פעם ב3 ימים פעם הייתה עושה כל יום..הרופאה אמרה שבגלל שאין לה יציאות כל יום אבל בימים שיש לה יציאות אין הטבה בכלל עדיין מתאמצת כל היום ממש כואב לראות את זה את ההתעסקות שלה בזה כל היום וזה לא נותן לה מנוחה לא ביום ולא בלילה..אני אובדת עצות מה זה יכול להיות..

לימור שלום, אינני מתעסקת בתזונת תינוקות ופעוטות. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לדיאטנית ילדים. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiey.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות