נפיחות בבטן,כאבים בבוקר ובערב

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

30/11/2019 | 18:19 | מאת: נפיחות בבטן

היי סובלת מנפיחות בבטן שמופיע בערב/ בבוקר,מלווה בכאבים...לא כל יום,אלה תקופה מסויימת... ידוע שיש לי מעי רגיז... למי ניתן לפנות,כי תורים לרופא גסטרו מאוד ארוכים... תודה

שלום רב, ראשית, יש לציין שייעוץ תזונתי לא מחליף התייעצות עם רופא גסטרו. שנית, במקביל לבדיקת רופא, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו. ניתן ללמוד רבות על סימפטומים של מערכת העיכול (דוגמת נפיחות וכאבי בטן) מדיווח הרגלי האכילה והתנהגות האכילה. דיאטנית מנוסה תוכל להתרשם מההרגלים שלך ולזהות אילו גורמים רצוי עשויים להיות בעייתיים ו/או ללוות אותך בתהליך ניסוי וטעייה מבוקרים. כמו כן כמטפלת ביופידבק בשילוב CBT אני יכולה לומר לך שלא אחת יש אלמנט רגשי שמשפיע על מהמעי הרגיש וגם בו ניתן לטפל בשיטה זו. אני ממליצה לך לקרוא על תהליך העבודה התזונתי והרגשי באתר שלי. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות