בחיחות גסים ונפיחות למשך תקופה ארוכה בא והולך

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

20/06/2019 | 20:14 | מאת: אורן

אני כבר תקופה ארוכה ממש( כמה חודשים) סובלת מתקופות באות והולכות בעוצמות שונות (ומרוב שזה הרבה זמן ולא בדקתי את זה ניסתי להתרגל לזה ולהתמודד עם זה פשוט) מבחילות, גזים, תחושת אי נוחות ונפיחות בבטן וגם שיהוקים, לא הצלחתי להבין מתי ואחרי מה זה קורה,( בוקר /ערב לפני/אחרי אוכל). כשהלכתי לרופא הוא פשוט המליץ לי לקחת אומפרדקס בלי יותר מידי לבדוק את הנושא והעדפתי לא לקחת סתם בלי לבדוק כלום. רציתי לשאול מה יכול להיות הסיבה לכך?

שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לגזים ונפיחויות. על אף שגם לתזונה יש תפקיד בכל אותן תופעות שפרטת בשאלתך, הכתובת הנכונה היא גסטרואנטרולוג. אני ממליצה לך להפנות שאלתך לפורום מתאים או (בהנחה שהתייעצת עם רופא משפחה בלבד) לפנות גם לגסטרואנטרולוג לבירור מקיף יותר ומענה על שאלותייך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות