גזים שלא מפסיקים מזה כשבועיים

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

23/02/2019 | 08:11 | מאת: יצחק

שלום אני בן 30 יש לי בעיה מזה כשבועיים שיש לי גזים רטובים ללא ריח, דבר זה גורם לתחתון להיות רטוב פוגע בתפקוד היום יומי וזה מאוד לא נעים יש לציין כי לאורך כל התקופה אך פעם הצואה לא הייתה יבשה מה אני יכול לעשות?

יצחק שלום, בראש ובראשונה אני ממליצה לך לפנות לבירור רפואי. לצד זאת בטווח הקצר אתה יכול לנסות ולצמצם צריכת סיבים תזונתיים לצורך הפחתת כמות הגזים ומיצוק היציאות. לצורך כך יש להפחית צריכת דגנים מלאים, קטניות, פירות וירקות. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות