שאלה לגבי הבדלים במשקל

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

16/12/2018 | 18:45 | מאת: ניר

שלום, אני ובן דוד שלי באותו גובה, אותה מידה בחולצות ואותה מידה בג׳ינסים. בן דוד שלי שוקל 57 ואני שוקל 74, זה הגיוני? ההבדל היחידי בינינו שלי יש כרס קטנה .. הגיוני שאני שוקל 17 קילו יותר ממנו?

ניר שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות של גזים ונפיחויות. יחד עם זאת, ראשית אם שניכם נשקלתם וזה המצב אז - זה הגיוני! משקל הגוף שלכם מושפע מהרכב הגוף שלכם והוא אינו זהה. כמו כן מידות זהות בביגוד אמורות להתאים לטווח משקלים ולא משקל ספציפי. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות