רוצה להתחיל דרך חדשה, דיאטה

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

14/02/2017 | 08:10 | מאת: התחלה חדשה

היי, אני בת 14 גובה 153 ס״מ ושוקלת 59. אני בעודף משקל ואני רוצה להתחיל דיאטה מהירה אך מחזיקה לאורך רב. על מה אתם ממליצים לי?

שלום רב, אינני יודעת מה כוונתך בדיאטה מהירה אבל לרוב דיאטות מהירות הן דיאטות שמצמצמות את האכילה יתר על המידה ולכן אינן דיאטות בריאות או מאוזנות. יתרה על כך, כאשר הירידה במשקל נעשית בצורה קיצונית, הסיכוי שהתוצאות יחזיקו לאורך זמן מאוד קטן. אני מציעה לך, במיוחד בגילך, לפנות לדיאטנית ילדים אשר תסייע לך בתהליך מבוקר ונכון של ירידה במשקל. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות