היש קשר בין גזים לכל הקשור למיניות?

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

03/01/2017 | 18:08 | מאת: צביקה

שאלותיי : 1. האם יש קשר בין גזים ונפיחויות בבטן לבין כושר זקפה,חשק מיני וכ'ו ? 2.איזה כדור היית ממליצה יותר? קרבופלור או גזים X. 3. האם הכדור קרבופלור מכיל תופעות לוואי כלשהן? ואם כן האם הן פוגעות בחיי המין בדרך כלשהי? תודה ויום טוב!

צביקה שלום, מטרת הפורום היא לספק מענה תזונתי לבעיה של גזים ונפיחויות. אתה מוזמן להפנות את שאלותיך לפורום מתאים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות