יובש חמור בעין ושטף דם לללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/12/2020 | 14:50 | מאת: קלרה

שלום לדר יש לי יובש חמור בכל הגוף יתכן שיוגרן באף בפה ברוק בעין בכל העור בעין יצאו מימים ויש הפרעה במגע עם העפעפיים פתאום ראיתי שטף דם למטה בלובן העין רופא עיניים אמר זה כלום לא נראה ככה אמר להמשיך עם טיפות עיניים האם זה יכול לעזור אילו טיפות עיניים כי שמתי עד עכשיו בפנטן שלא עזר כל כך אין לי גם דמעות האם צאיך תחליפיי דמעות איזה מהם? מה עוד צריך? למי אפנה ? תוך כמה זמן שטף הדם אמור להספג ממש מודאגת הלחמית נפגעה?צריך קומפרסים איזה ? רופא הייניים עשה בדיקה שטחית טפטף לעין קצת טיפות ממש מודאגת תודה האם מדחת פרוטופיק 0.03 אמורה לעזור?

שלום רב, במידה ואובחנת עם שטף דם תת לחמיתי אכן מדובר בממצא נפוץ ולא מסוכן שעל פי רוב חולף מעצמו. בכל שינוי במצב, כאבים או טשטוש ראיה כדאי ללכת לבדיקה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים