יש לגיסי כתם שחור בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

05/07/2020 | 21:01 | מאת: ענת

התלונות מחייבות בדיקה בהקדם האפשרי לרופא עיניים מומחה. יש לבצע הערכת עצב הראיה וזגוגית ורשתית העין. במידה ולא נתין להשיג רופא עיניים יש לפנות לרופא המשפחה לקבל הפניה לחדר מיון להבדק על ידי רופא עיניים.

05/07/2020 | 21:07 | מאת: ענת

בטעות קפצה תגובה ישנה שאלתי היא - בטעות נכנסה תשובה ישנה גיסי הוא בן 61 ללא מחלות רקע ולאחרונה יש כתם שחור שמופיע אצלו בעיין בצד שמאל ומטייל בעיניים איזה הסבר יש לכך ואיזה רופא צריך לבדוק אותו בנושא זה?

ראה תשובתי מטה

ענת שלום, ממליץ להבדק אצל רופא עיניים, התופעה עשויה לנבוע מהפרדות של ג'ל העין (הפרדות זגוגית). כדאי לבדוק שאין שינויים אחרים ברשתית העשויים ללוות מצב זה. במידה ומופיע טשטוש ראיה, הבזקי אור חזקים, מסך שחור - לפנות לבדיקה דחופה. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים