חוות דעת על שדה ראיה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

28/03/2017 | 14:47 | מאת: לוברבום גולדא פרייידא

אני אישה צעירה בת 24 עשיתי שדה ראיה ויצאה לי המספר 7/8xx ובעין השני יצאה נורמלי אני בדרך כלל בריאה ושומרת על עצמי האם זה חשד לגלאוקומה בעבר סבלתי על קוצר ראיה גבוה כתוצאה מפגות ונהיה לי חורים ברשתית לא ידוע ממתי האם אני צריכה מומחה לגלאוקומה או רשתית זה מספיק???? אמרו לי לעשות oct על רשתית+דיסקות- עצב הראיה... אני חושבת שאם זה גם על העצב הראיה זה קשור לזה מחכה לתשובה תודה רבה

03/05/2017 | 08:34 | מאת: ד"ר אודי רייך

השדה נעשה בצורה שאינה אמינה טכנית - המשמעות - ייתכן וזזת במהלך הבדיקה, היית עייפה. ממליץ לחזור על השבידקה ווהפעם העין הזאת תהיה ראשונה בבדיקה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים