ירידה בשמיעה אחרי לידות

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

30/06/2020 | 22:56 | מאת: יעל

שמעתי תקין כל חיי ובהריון הראשון התחיל אצלי טינטון באוזניים וירידה בשמיעה, לאחר הלידה השנייה חלה ירידה קשה נוספת בשמיעה לכדי חירשות עמוקה. עשיתי את כל הבדיקות ולא נמצאה הסיבה לירידה בשמיעה. שתי לידות רגילות עם פיטוצין ואפידורל. האם יש קשר בין הריון/לידה לירידה השמיעה? האם ניתוח קיסרי יכול לעזור במקרה זה כדי להימנע ממאמץ?

חשובל דעת מה סוג ליקוי השמיעה שמדברים עליו , יש הבדל באם מדובר בליקוי שמיעה תחושתי עצבי או הולכתי. ממליץ בדיקת רופא אא"ג שמתעסק על ליקוי שמיעה ושיקום

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת