ורטיגו שנה וחצי ....

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

19/04/2020 | 18:37 | מאת: ליאל

לפני שנה וחצי נשכבתי במיטה לקראת שינה והרגשתי סחרחורות חזקה מאד ,ראיתי את הכל מסתובב לכמה דקות ארוכות.. הגוף התחיל לרעוד ללא שליטה במשך שעה ואפילו יותר. היו לי בחילות חזקות והרגשה של צורך להקיא .. זה שיתק אותי במשך שבועיים הייתי במיטה. כשהלכתי לרופא משפחה ביקש שאלך לאף אוזן גרון.. הוא הפנה אותי לבדיקות דם וmri ושלל דברים.. אמר שהכל תקין. נתן לי הפנייה לפיזיוטרפיה וסטיבולרית.. מה שלא עזר .. הלכתי ל3 פיזיוטרפיסטים 5 טיפולים אצל כל אחד ולא עזר כלום. ניסו לתת לי כדורים לסחרחורות כמו סטנורון, בטסטין ,מודל.. וכו לא עזר. עשיתי דיקור סיני לא עזר. שלחו אותי למרפאת סחרחורות.. מומחה אמר לא רואה כלום. אני עם הרגשה של כאבי ראש, סחרחורות מרגישה גלים ושיוט לא יכולה לעמוד הרבה ומפריע לי לישון. אני חייבת לדעת מה יכול לעזור לי.. אין סיכוי שאני ממשיכה לחיות עם הרגשת סחרחורות חזקות .. מה עוד אפשר לעשות? אני בת 32 ובריאה בדרך כלל.

אין לי מספיק אונפרמציה לדהין תמונה נכונה , אבל על פניו נראה שלא ביצעת בירור מלא , יש להשלים בירור אא"ג לסחרחרות כוללת בדיקת VNG מבחן קלורי, V- HIT . בדיקת שמיעה והשלמת בירורים בכיוונים אחרים כולל בדיקת נירולוג למשל.

21/04/2020 | 00:08 | מאת: ליאל

הייתי אצל אף אוזן גרון הייתי אצל נוירולוג ובדיקת שמיעה תקינה. אבקש את הבדיקות האחרות שאמרת תודה

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת