סחרחורות קשות ו הרגשה של טרום עילפון

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

18/09/2019 | 15:01 | מאת: סיגל

שלום רב, בת 31. סובלת מבקע בסרעפת ודיזינס מתמשך כבר שנתיים. אני כבר אובדת עצות. עשיתי כל בדיקה אפשרית ואני פשוט סובלת. עשיתי ct ראש וmri מוח והכל תקין. עשיתי בדיקת שמיעה-יש טיפה ירידה אבל עדין במצב תקין. עשיתי הולטר לב,אקו לב ומבמחן מאמץ-תקין. עשיתי צילום חזה-תקין עשיתי בדיקות דם ושתן ותקין. עשיתי eng ו vhit ותקין. עשיתי eeg ותקין. עשיתי בדיקת עיניים שגם תקינה. בדיקה אצל נירולוגים גם תקינה. היתי גם אצל א.א.ג. mri לצואר-יש 2 פריצות דיסק ועקמת. ויש עוד המון בדיקות אחרות. הסחרחורות היא הרגשה שאני על גלים ושמושכים אותי אחורה או לצד. גם מרגיש כאילו הקירות עומדים ליפול ושכל החדר עקום. מה שהכי מפריע זה שיש לי תמיד הרגשה שאני עומדת להתעלף וזה מפחיד אותי ומלחיץ אותי. כבר אובדת עצות. אשמח לעזרה. תודה.

הבדיקות מראות שאין לך בעיה וסטבולרית פרפרית , הסחרחורת אל קשורה לאוזסניים יכולה הבחלט להיות קשורה לפריצת דיסק. מומלץ המשך בירור עH" רופא מטפל שלך

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת