בצקת ברשתית והזרקות אוזורדקס

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

11/11/2016 | 05:00 | מאת: שלמה

עברתי ניתוח לתיקון הפרדות רשתית לפני שנתיים וחצי. בבקורות לאחר הניתוח נמצאה בצקת שטופלה פעמיים בזריקות אוזורדקס בהפרש של חודשיים בין הזריקות. כחודש לאחר כל זריקה נראתה נסיגה בבצקת אך לאחר חודשיים הכל חוזר כמקודם. השאלה שלי מה המשך הטיפול לאחר 2 כשלונות. האם ממשיכים באוזורדקס? האם ידוע שאחרי 2 הזרקות וחזרה של הבצקת יש סיכוי להפסקה מוחלטת בחזרה של הבצקת? בתודה מראש.

08/12/2016 | 13:47 | מאת: ד"ר הדס נוימן

שלמה שלום, זהו פורום העוסק במחלות רשתית גנטיות. עליך לפנות לפורום רשתית. בכל מקרה, הזרקת אוזורדקס היא טיפול יעיל לבצקת פוסט ניתוחית, אם כי זמני, וניתן לחזור עליו מספר פעמים עפ"י המלצת הרופא שלך. בברכה, ד"ר הדס נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות