התעמלות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/07/2001 | 22:09 | מאת: תמי

ערב טוב, אני נמצאת כעת 10 ימים לאחר לידה (ללא תפרים). אני מאוד מעוניינת לחזור לכושר ולמשקלי הנכסף, בכוונתי לשלב הליכה עם אימון כח (וכל זאת במסגרת הבית) שאלתי - כמה זמן לאחר הלידה מומלץ להתחיל עם כל זה? האם כדאי לחכות עם ההליכה אך אפשר להתחיל כבר עם האימון כח (כוונתי לעבודה ספציפית על הזרועות, בטן, ירכיים וכו')? אשמח לקבל תשובה מפורטת וברורה. בתודה מראש תמי

10/07/2001 | 19:12 | מאת: אדי מלמד

תמי שלום, ראשית מזל טוב, 10 ימים הינם זמן יחסית קצר בכדי חזור לפעילות תקינה , מומלץ לעשות כן לאחר 3 חודשים וזאת בתנאי שהיתה לידה תקינה. אין מניעה לבצע תרגילים בישיבה או בשכיבה עם משקוליות אולם באופן מאוד מבוקר לאחר 4 שבועות לפחות וזאת עקב שלא נזקקת לתפרים, זאת המלצתי. הליכה אפשר באופן מבוקר ובקצב רגיל כטיול בפארק ולא הליכה מהירה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה