רעש בזמן התעמלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/06/2001 | 12:45 | מאת: רונית

לפעמים בזמן שאני מתעמלת בתרגיל מסויים למשל אופנים לרגליים בשכיבה, או בעמידה הנפת רגל כפופה קדימה ולצד, אני שומעת רעש של התפרקות מהעצם או המיפרק, האם לחדול מאותו תירגול, ולמה זה קורה לדעתך?

30/06/2001 | 15:48 | מאת: אדי מלמד

רונית, אם כוונתך לרעשים מכיוון אגן הירכיים , אזי אל דאגה, ישנם מספר סיבות לכך כגון, גמישות יתר, חוסר פעילות, גנטיקה מסויימת וכד,. ככל שתתאמני ותתחזקי בפעילותך ואם תוסיפי מעט פעילות אירובית כחוג או חדר כושר הדברים יסתדרו ואם לא אזי אין מקום לדאגה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה