כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/06/2001 | 16:53 | מאת: דורון

זה יותר משנה שאני חש בכאבים בחזה, לעתים קרובות ללא קשר למאמץ כלשהוא עם תופעת הזעה ותחושה המזכירה מעין סחרחורת. כמו כן זמן רב, יותר משנה שסבלתי מליחה לבנה קצת נזלת ושיעול חריף- לכך קיבלתי תרסיס לאף "אלגרו". במקביל הייתי בתקופה קשה עקב פטירתו של אחי בתאונת דרכים, והרופא חושב שאולי עדיין לא נרגעתי מן המצב. בדיקות דם למינהם שעשיתי היו תקינות. בדיקת אקג שעשיתי הייתה תקינה ,בדיקת לחץ דם ודופק תקינים. לאחרונה מדי פעם אני חש בהקלה בכאבים בחזה, בשלב זה אנני מקבל שום טיפול. אשמח לשמוע הצעות לבדיקות תודה

25/06/2001 | 20:06 | מאת: adi

דורון, כאשר אתה חש בכאבים, עליך לפנות לחדר מיון. אם אתה פונה כאשר אינך חש בכאבים, יכול להיות שהבדיקות תקינות. האמן לי, עדיף לחכות כמה שעות במיון מאשר לא לישון לילה שלם. עדי

26/06/2001 | 21:12 | מאת: אדי מלמד

דורון, אנא סלח לי אולם זהו איננו תחום התמחותי. יכול להיות שזו בעיה פסיכוסומטית - פסיכולוגית אשר מתורגמת לבעיה פזיולוגית ועקב טראומות ומקרים שונים שעברת, נסה כיוון אחר. (מדבר אני מתוך לימוד של תואר שני בפסיכולוגיה) בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה