סטפר המשך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/06/2001 | 11:31 | מאת: הדר

תודה על תשובתך. אתן רקע לשאלה שלי אני בת 26 שקלתי 105 קילו וירדתי למשקל של 69 קילו לאחרונה עליתי 10 קילו ואני כרגע אצל תזונאית ומנסה להיכנס לכושר, גובהי 1.64 . יש לי בבית סטפר והתחלתי לעבוד איתו, מאד קשה לי להגיע ל 15 דקות עבודה אך אני מתאמצת מאד במטרה להעלות את זמן האימון, לפעמים אני יורדת מהמכשיר עושה סיבוב הליכה ועולה שוב ממש נלחמת בשרירים השורפים. במקביל אני התחלתי ללכת שעה כל יום. רציתי לדעת כמה קלוריות אפשר לשרוף בהתאם לנתוניי בהליכה - שעה ובסטפר כחצי שעה? תודה מראש

23/06/2001 | 17:57 | מאת: אדי מלמד

הדר, את צריכה לגשת לעניין מזוית אחרת, מה שצריך לעניין אותך הוא להגיע לדופק עבודה של 125-135 לאורך זמן ולא לסטות ממנו. מכשיר הסטפר הינו מכשיר מעולה אולם באותו זמן צריך לדעת לעבוד איתו ולהתרגל אליו. העובדה שאינך יכולה להיות על מכשיר זה מעל 15 דקות מראות על קושייך איתו. הליכה ו/או מכשיר אירובי אחר לפי קצב דופק לעיל תהיה הדרך הכי טובה בשבילך להזיע ולאורך זמן מינימום 30-40 דקות . שריפת הקלוריות יכולה להגיע בין 500-800 קלוריות לשעה לפי נתונייך. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה