בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/06/2001 | 23:54 | מאת: שגית

שלום לך, אני בת 37 גובהי 165 ומשקלי 52 ק"ג לאחר שתי לידות. אני נראית יופי , אבל הבטן... אני מבצעת 35 כפיפות על מכשיר של כפיפות בטן 4 פעמים בשבוע, שרירי הבטן שלי סבירים, אבל מעליהם יש שיכבת שומן מעצבנת. שאלתי: כפי הנראה אני לא מבצעת מספיק כפיפות, אם אגביר את הכמות האם השומן הזה יעלם? או שהשרירים יתחזקו ושיכבת השומן מעליהם תישאר. כמו כן אני מבצעת תרגילים לזרועות עם משקולות האם 5 דקות ביום מספיקות כדי לראות תוצאות? אודה מאוד על תשובתך.

13/06/2001 | 23:13 | מאת: הכוסית החבל"זית

שלום שגית יופי שאת מבצעת 35 כפיפות בטן 4 פעמים בשבוע -אך אפילו אם תגבירי את מספר הכפיפות -השומן לא יעלם. כפיפות בטן-מחזקים את שרירי הבטן ומחטבים אותם ,מה שגורם לבטן להראות מוצקה ולא מדולדלת. בכדי להוריד שומן מהבטן את צריכה לעשות פעילות אירובית שתשרוף את השומן בבטן ובו בזמן לשלב גם כפיפות בטן. מהכוסית החבל"זית :-)

15/06/2001 | 18:53 | מאת: אדי מלמד

שגית, יש עלייך לעשות את הדברים הבאים: 1. להוסיף פעילות אירובי - להזיע הרבה ולאורך זמן 30-45 דקות לפחות. 2. להוסיף זויות עבודה שונות בתרגילי הבטן. 3. לאכול נכון ולהימנע ממלחים , לחלק את כמות האוכל שלך ל - 4 ארוחות ביום ובקיצור אורח חיים נכון. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה