ג'ודו ובעיות צמיחה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/06/2001 | 12:46 | מאת: נעם

אדי שלום, בני בן התשע וחצי בחוג ג'ודו מגיל 5 ומצליח מאד. אתמול שמעתי מאחת האמאות שהפסיקה את פעילות בנה בג'ודו כי הרופא טען שזה מונע צמיחה וגדילה וגובה הילד יהיה נמוך בעקבות כך. האם זה נכון? תודה מראש נעם - אמא מודאגת

08/06/2001 | 17:10 | מאת: אדי מלמד

נעם, זו פעם ראשונה בשנותיי הלא מעטות בתחום הספורט בה אני שומע הערה זו שאין לה בסיס כלל וכלל, עבודה בעזרת משקל גוף אינה משפיעה בתנועות הג'ודו על גובה. בהחלט הם משפיעות על שיפור קואורדינציה, ריכוז, גמישות, זריזות, ואחלה מבנה גוף. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה