בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/06/2001 | 23:09 | מאת: ארנולד שוורצנגר

שלום המשקל שלי הוא נמוך יחסית לגובה. הבעיה שיש לי כרס קטנה ואני רוצה להוריד אותה אבל מצד שני לעלות במשקל. אני מתאמן בחדר כושר דיי הרבה , עושה הרבה תרגילי בטן וגם רץ הרבה אבל זה לא עוזר מה ניתן לעשות?

06/06/2001 | 23:48 | מאת: הכוסית החבל"זית

שלום "ארנולד שוורצנגר" האם אתה משלב תזונה נכונה עם האימון שאתה עושה? באיזו תדירות אתה עושה את האימון? כמה זמן אתה כבר מתעמל? מה הנתונים שלך? כדאי לך לתת עוד פרטים -בכדי שאדי מלמד יוכל לענות לך יותר במדוייק. ואם אוכל גם אני יעזור. מהכוסית החבל"זית :-)

06/06/2001 | 23:54 | מאת: ארנולד שוורצנגר

אני לא שם לב במיוחד למה שאני אוכל אבל אני לא אוכל הרבה בכלל אני מתאמן 3 פעמים בשבוע הרבה שנים בכל חלקי הגוף אני דיי שרירי וחטוב חוץ מהבטן הגובה שלי הוא 170 והמשקל 63 קג יכול להיות שהכרס היא תורשתית?

07/06/2001 | 15:00 | מאת: kjb

זאת שמכנה את עצמה הכוסית החבלזי"ת, אני מציע לך להפסיק לחלק עצות אם את לא מספיק מוסמכת לתת אותן, ומהר לפני שתסתבכי בתביעות משפטיות.

08/06/2001 | 17:28 | מאת: אדי מלמד

ליטל ארנולד, ראשית יש עלייך לשנות את הרגלי אכילתך, יש לכך מספר אופציות 1. לקבוע פגישה עם תזונאי ו/או דיאטנית קלינית לנושא 2. לקרוא מעט ספרות בנושא בכדי לקבל ולאצץ אורח חיים נכון ומזין. אם הינך 170ס"מ גובה ו- 63 ק"ג ומעט מלא באיזור הבטן עשה את הדברים הבאים: 1. עבודה אירובית כלשהי של 35-45 דקות לערך בדופק פעימות לב של 130-140 ולא יותר. 2. חלק את כמות האוכל שלך ל - 4-5 ארוחות קטנות יותר כל 3 שעות לערך. 3. לשתות המון -3 ליטר מים לפחות ביום. 4. למעט במאכלים בעלי מלח ועמילן. בברכת הספורט

10/06/2001 | 18:08 | מאת: ארנולד שוורצנגר

תודה אדי מה בנוגע לתרגילי בטן? אני עובד על הבטן 30 דקות באימון,3 פעמים בשבוע,זה מספיק?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה