סטים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/06/2001 | 09:45 | מאת: רונית

תודה על תשובתך, האם כשאתה אומר סטים הכוונה לעשות סט תרגילי בטן, לנוח 1.5 דקות ושוב לעשות סט? והאם 15 דקות התעמלות בכל יום זה יעיל לעיצוב הגוף או שאתה מציע תוכנית יעילה יותר. סליחה על השאלות הרבות, זו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום.

08/06/2001 | 17:33 | מאת: אדי מלמד

רונית אם השאלה היא לגבי עבודת הבטן אז כן זמן המנוחה הוא בין 45-90 שניות, לצערי ולצערך 15 דקות אינם מספיקות לעיצוב גופך מפני שצריך להקדיש זמן מסויים לכל חלק בגופנו, יש לך אפשרות לעבוד על מספר שרירים בכל יחידת אימון ולשנות אותה כל אימון שני או שלישי. לדוגמא יום א' ג' אותו אימון, יום ב' ד' אימון שונה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה