נוחות לתרגילי בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/06/2001 | 18:25 | מאת: יריב

שלום רב אני מבצע תרגילי בטן שונים על הריצפה וקיבלתי תוצאות מצויונות מה שלפעמים לא נוח מפני שהרצפה קשה אין לי מזרן מיוחד בבית אך מה אני יכול לעשות כדי לעשות את תרגילי הבטן נוחים יותר האם מגבת או שמיכה מקופלת או על שטיח אפילו נותנות את אותה הגנה כמו מזרנים דקים מיוחדים לגב או אולי אפילו על מזרן המיטה או שאסור לעשות תרגלי בטן על משטח רך כל כך כי אין אותה התנגדות ? והאם אי נוחות ותחושה קשה לגב יכולות לפגוע בגב?

03/06/2001 | 22:15 | מאת: אדי מלמד

יריב, אין מניעה בכלל לבצע תנועות על גבי משטח נוח ואפילו ספה או מזרן. קשה לי מאוד להאמין שיכולה להיות פגיעה כלשהי בעבודה על שרירי הבטן על משטח קשה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה