שחיה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/05/2001 | 00:37 | מאת: גצ

שלום רב!! אני בת 38 וסובלת מפריצות דיסק בגב תחתון. אימון בחדר כושר גורם לי לכאבי גב ולכן ברצוני לשחות. האם בשחיה בקצב די מהיר של 30 דקות לערך לפחות 3 פעמים בשבוע יהיה גם אפקט של הרזיה וחיטוב? כמובן שמדובר גם בדיאטה. איזה סגנון עדיף גם לבעית הגב וגם לחיטוב והרזיה האם חתירה או חזה? תודה מראש.

01/06/2001 | 20:39 | מאת: אדי מלמד

1. בכדי לקבל אפקט של עיצוב והרזיה יש לבצע זאת ע"י מדידת דופק. עפ"י גילך יש עלייך לשחות בקצב של 115-125 פעימות לדקה. 2. בין הסגנונות שהצגת לדעתי סגנון החזה עדיף אולם בצורה איטית ומבוקרת. בברכת הספורט

03/06/2001 | 11:59 | מאת: אתי

שאלתי היא איך ובאיזה תדירות אפשר לעשות כןשר , אם לא התאמנתי מעולם , איזה סוג כושר לעשות כדי לא לפגוע בשום דבר בגוף , אני רוצה להתחיל לעשות כושר ואני לא יודעת איך כמה ובאיזה תדירות . אשמח אם תענה לי אתי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה