שאלה?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/05/2001 | 00:07 | מאת: עדי

איזה תרגילים יש לפיתוח החזה (עם משקולות) בתודה מראש

01/06/2001 | 15:25 | מאת: הכוסית החבל"זית

שלום עדי תרגיל לפיתוח החזה: משקולת בכל יד -הידיים לפנים בתשעים מעלות והתנועה היא פריסת הידיים לצדדים וסגירתם ביחד -תוך שמירה על תשעים מעלות ,חלק\י תרגיל זה לסטים בהתאם ליכולתך. תרגיל מצויין נוסף הוא החזקת כדור ,צמוד לחזה ובעזרת כפות הידיים למחוץ אותו כמה שיותר חזק ולשחרר . שכיבות שמיכה ושחיית חזה גם עוזרים מאוד. ב ה צ ל ח ה מהכוסית החבל"זית :-)

01/06/2001 | 20:42 | מאת: אדי מלמד

1. לחיצת חזה בספה שטוחה ו/או ספה אלכסונית בעזרת מוט או משקולות חופשיים בצורה מאוזנת. 2. פריסת 2 משקוליות לצדדים בזוית הורדה של 120 מעלות לערך בספה שטוחה או אלכסונית. 3. ביצוע כפיפות מרפקים בזויות שונות - ישנה אפשרות להניח את הברכיים על הרצפה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה