gym form

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/05/2001 | 16:13 | מאת: אורן

שלום למנהל הפורום. ראיתי מוצר בערוץ הקניות בשם gym form plus. המכשיר עובד על עיקרון של פולסים חשמליים לשרירים. האם שמעת על המכשיר ורציתי לדעת מה דעתך עליו. האם הוא באמת מה שאומרים עליו. האם הוא בטיחותי מבחינה רפואית אודה לך אם תענה לי על השאלות הללו

27/05/2001 | 22:28 | מאת: אדי מלמד

אורן, מכשיר פולסים חשמליים נמצא בשוק העולמי כבר למעלה מ - 10 שנים, בעזרת זרמים חשמליים הוא גורם לפעילות שריר . המכשיר ככל הידוע עומד בתקנים והוא בטוח לשימוש. מבחינת הפעלת שרירים , מכשיר זה מבצע תפקידו נאמנה תלוי בעוצמת המכשיר, מבחינת שריפת שומן, מכשיר זה אינו מבצע פעולה של שריפת שומן אלא הסעת והזזת השומן ממקומו. בברכת הספורט

29/05/2001 | 01:43 | מאת: אורן

אדי. לא מובן לי מה פירוש הסעת והזזת שומן ממקומו.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה