איך מתחילים?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2001 | 21:14 | מאת: אני חדש

אני שמן שאני כבר מגעיל את עצמי. ויש בי מן הבטלנות. יודע, שצריך מסגרת ברורה וקפדנית על-מנת להצליח. וחולם על אותם ריבועים בבטן. ושאשתי, תראה בי שוב את מה (ובמידה מסויימת,...מי) שהתחתנה איתו. אז, איך מתחילים? מה בא לפני מה? איך נכנסים עם כרס לחדר לא כושרים גופניים?

24/05/2001 | 23:04 | מאת: הדוור הבא

תבקש מהמדריכים בחדר כושר לבנות לך תכנית אימונים לפי היכולות שלך וסוג האימון שאתה רוצה (בניית שריר, הורדת משקל וכו'). תשנה את התכנית הזו מתי שהיא נראית לך קלה מדי. אם אתה רוצה "ריבועים" בבטן, אז תשלב לאימון גם דיאטה מתאימה להורדת משקל, אל תשכח שגם ריצת 5 ק"מ לא תמיד שורפת ארוחה דשנה. מתי שתתחיל להתאמן תתמכר לזה, והאימון יהפוך לשגרת חיים, אם תתמקד במטרה.

27/05/2001 | 22:21 | מאת: אדי מלמד

ראשית בזאת ששאלת כבר עשית את הצעד הראשון . אתה מציג את עצמך כבטלן , ולצערי רובנו מרגישים כמוך אולם אנו יודעים את שנקבל בעד השקעתנו. יש עלייך לבצע את הדברים הבאים: 1. להירשם לחדר כושר או לחילופין להתאמן עם מאמן אישי. 2. קביעת תוכנית תזונה עם דיאטנית קלינית. 3. אל תישבר למרות כל הקשיים לפחות חודש וחצי ואני מבטיח לך שאם תעבור שלב זה תוכל למשש כל רצונותייך בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה