תרגילים גופניים בתקופת הריון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/05/2001 | 12:18 | מאת: פאר

שלום רב, אני בהריון ואני רוצה לדעת אם אפשר לעשות תרגילים גופניים בזמן הריון כדי לחזור לאחר הלידה בגיזרה שלפני ההריון. אני אשמח אם תפרט לי כמה תרגילים שאפשר לעשותם בבית. תודה מראש

19/05/2001 | 09:34 | מאת: אדי מלמד

פאר, אין מניעה לבצע כמעט כל תרגיל בזמן הריונך עד חודש חמישי , ומחודש חמישי ואילך בצורה מאוד מבוקרת. תרגילי גמישות ומתיחות - בישיבה, עמידה או שכיבה, כל העולה על הדעת. משקוליות יד - בישיבה - לידיים, כתפיים, חזה. גם התוכניות המשודרות בטלויזיה את יכולה לבצע אותם. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה