טיפים להצרת היקפים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/05/2001 | 15:08 | מאת: אור

היי אדי אני בעלת ישבן רחב ורגליים רחבות ושמנות (מוצקות), איזו פעילות גופנית תעזור לי להצר את הרוחב הזה (לציין שאני מתעמלת במכון כושר), אילו מכשירים אתה ממליץ להשתמש בהם, וכמו"כ מה אתה ממליץ לעשות על מנת להוריד את הצמיגים שהשאירה אחריה הלידה האחרונה שלי ואת העור המדולדל בידיים שלי. (נשמעת מסכנה אה?). אני שוקלת 80 ק"ג לאחר עליה של 20 ק"ג מתחילה ההריון, ואני חייבת לחזור לממדים הקודמים שלי לפני שאשתגע. וזה ממש לא קל, אנא עזור לי. ד.א האם שחיה עוזרת בהצרת היקפים? תודה על עזרתך האדיבה.

19/05/2001 | 09:49 | מאת: אדי מלמד

אור, 1. פעילות אירובית 3-4 פעמים בשבוע בין 30-45 דקות לפי 65% מהיכולת. 2. עבודה קלילה עם משקוליות יד ומכשירים. 3. לאכול 0.6 - 0.8 גרם חלבון על כל 1 ק"ג משקל גופך. 4. לשתות המון מים ביום 2.5 ליטר לפחות ויותר. 5. להימנע מטוגנים, שוקולדים למיניהם, מלח ועמילן. 6. לחלק את ארוחותייך ל - 4 ארוחות קטנות הינוניות ביום. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה