כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/05/2001 | 12:16 | מאת: סיון

אני בחורה בת 18.5 ,רזה עם בטן שטוחה ,ואני מעוניינת בבטן שרירית מידי ערב אני מנסה לעשות לפחות 100 כפיפות בטן אבל אני לא מסוגלת מכיון שאני לא יכולה להמשיך אחרי כמה פעמים איזה עצה אתה יכול לתת לי שיקל עליי ויעזור לי? תודה........

12/05/2001 | 11:55 | מאת: אדי מלמד

סיוון, אין צורך לבצע 100 חזרות בפעם אחת , את יכולה להתחיל 3 סטים של 15-25 חזרות ולהעלות בהתאם וכך שרירייך יגיבו בהתאם. תנסי לשנות את זויות התנועה וזמן החזרה. בברכת הספורט

13/05/2001 | 15:39 | מאת: הדר

סיוון הדבר היחיד שאת יכולה לעשות הוא כל יום קצת וביום שלאחר מכן עוד קצת וכך תתרגלי ליותר ככל שתעלי בכמות כפיפוץ הבטן שעשית

16/05/2001 | 00:01 | מאת: כוסית חבל"זית

סיוון שלום עשי כפיפות בטן כפי יכולתך וחלקי את האימון לסטים . 4 פעמים בשבוע מספיקים ועלי כל פעם בהדרגה את רמת האימון. בהצלחה!!!!! מהכוסית החבל"זית ^ ^ Q Q ? ~

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה