להכנס לכושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2001 | 23:33 | מאת: tal

שלום! אני בת 15.5, ואני כבר כמעט שנה לא עושה פעילות גופנית (בשל הברזה מתמדת משיעורי הספורט)... אני מאוד רוצה להכנס לכושר, אבל אין לי מספיק מוטיבציה וגם אין לי מספיק זמן. יש לי המון מכשירי כושר בבית (הליכון חשמלי, משהו שנקרא "טורבו גליידר", מכשיר לכפיפות בטן ועוד).. אבל אני פשוט לא משתמשת בהם .. האם יש איזושהי קבוצת תמיכה שתעזור לי לקבל את הכוח הזה להכנס לכושר? ואיך בכלל כדאי לי להתחיל להכנס לכושר? תודה, tal

02/05/2001 | 20:53 | מאת: אדי מלמד

ישנה קבוצת תמיכה לנושא זה שבראשה עומד אדם מאוד נחמד ומבין העונה לשם עמי טל : 965975-058 434450-054 בהצלחה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה