חגורת הבטן...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2001 | 23:15 | מאת: הילה

אדי שלום, שנים עסקתי בספורט מקצועי (מאז היותי ילדה) ותחרותי. כבר כ - 5 שנים שאינני מתאמנת כלל . אני כשנה לאחר הלידה ולא מצליחה להוריד את חגורת הבטן הצמיגית והמכוערת. אני לא מתפשרת ולא מקבלת את מראה ה צמידים באזור הגב הצידי ובבטן . יחד עם זאת, אני לא בנויה לדיאטות תפורות על פי מידה וקצרה בשעות פנאי לשם פעילות ספורטיבית במטרה לשרוף קלוריות. אני לא מהטיפוסים שזקוקים למירי בלקין, מאחר והמודעות קיימת והידע בנושא תזונה וספורט גם כן. בשיקלול הפרטים שהעברתי לך, מה היית ממליץ לי כדי להתחיל את הקיץ עם בקיני. תודה מראש, הילה

02/05/2001 | 21:06 | מאת: אדי מלמד

הילה, למרות שלא מסרת לי פרטים עיקריים כגון : גובה גיל משקל ומבנה גוף, סוג הספורט בו עסקת, לעניות דעתי יש עלייך לבצע: 1. פעילות אירובית כלשהי לפי 60%-65% (דופק מטרה) לאורך זמן 25-45 דקות. 2. פעילות כוח המשלבת עבודה על בטן עליונה , אלכסונים ותחתונה , עבודה על המתניים. 3. למרות המודעות בתזונה, הרשי לי לרענן מעט ולאמר: א. לאכול 3-4 ארוחות קטנות. ב. לשתות המון מים, דיאט. ג. להימנע ממלח, עמילן-קמח. בהצלחה בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה